Скочи на садржај

ФИЛМСКЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ

У Градском биоскопу 27. и 28. јануара од 18.00 часова биће приказан анимирани филм „МАША И МЕДВЕД –ЈОШ ЗАБАВНИЈЕ“ синхронизован на српски језик.

Садржај:

Прва станица је свадба и оног тренутка када Маша стигне, следи невоља! Док се игра са младиним велом, Маша изазива гунгулу, трка се на колицима за торту и јури голубове. Бићете увучени у задивљујућу и дирљиву божићну бајку усредсређену на дванаест месеци. Маша и њен нови пријатељ учиниће све што могу да запале дух магије у срцима. Припремите се за неочекиване обрте и узбудљиве тренутке, права авантура је иза угла.

У Градском биоскопу 27. и 28. јануара од 20.00 часова биће приказан филм „НОСТАЛГИЈА“.

Садржај:

Након много година проведених у Египту, Феличе се враћа у Напуљ да види стару мајку коју је изненада напустио кад је био дечак. У родном граду, губи се међу кућама и црквама, обузет речима језика који доживљава као страни, али који је заправо његов. Обузима га и чудна фасцинација и враћају му се сећања на давне дане које је провео са Орестом, најбољим пријатељем из детињства, са којим дели тајну. Када постане очигледно да Напуљ за њега представља изгубљени живот и да би што пре требало да се врати одакле је дошао, бива прикован непобедивом снагом носталгије.

Цена улазнице 300 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »