Скочи на садржај

ПРЕДАВАЊЕ „ПАУК НИЈЕ БАУК“ И ИЗЛОЖБА ЦРТЕЖА „ПАУК И ДЕВОЈКА“

Драги љубитељи паукова одабрали смо Бонус град!!! Долазимо у БАЧКУ ПАЛАНКУ!!

Позивамо вас на још једно предавање из циклуса ПАУК НИЈЕ БАУК које ће бити одржано 21. јануара од 12.00 до 14.00 часова у Музеју града!!

Да се подсетимо, поводом обележевања Дана паукова, удружење Паукови Србије, покренуло је пројекат ПАУК НИЈЕ БАУК, са циљем да се што више људи у Србији упозна са необичним светом ових животиња и научи нешто ново. Средства за реализацију пројекта сакупљена су преко платформе Донације.рс. Кампања је била врло успешна и сакупили смо више него што смо очекивали, стога смо одлучили да додамо још један град за организацију „мини Дана паукова“. 

Током новембра и децембра месеца обишли смо 5 градова (Ниш, Крагујевац, Нови Сад, Вршац и Суботицу) и свима дали прилику да дођу тамо где им је најближе, како би чули и научили нешто ново. За Бонус град смо одабрали Бачку Паланку и бићемо у Музеју града.

Као и у другим градовима, предавања су намењена свим љубитељима природе, без обзира на образовање и занимање. Теме су за старије слушаоце и нису предвиђене радионице за децу. Озбиљан део ће трајати од 12 до 13х, док вас стручно будемо водили кроз необичан свет паукова, а после се дружимо, ћаскамо и одговарамо на ваша питања.

Мада, имамо и изненеђење!!

Пошто смо позвани да будемо гости Музеја, добили смо прилику да понесемо са собом и изложбу дечијих цртежа на тему „Паук и девојка“, која је била изложена само у Новом Саду. Већина радова је настала током 2021. године, али због Ковид мера, нису могли бити изложени, зато се посебно радујемо што је добила нову прилику да заживи у другом простору и трајаће од 21. јануара до 15. фебруара!!

Видимо се ускоро!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »