Скочи на садржај

Програм Ноћи позоришта 2023. (17-19. новембар)

У Ноћи позоришта отварамо прозоре манифестације под називом „Велики мали људи“ поводом 13. година постојања Ноћи позоришта у Србији од 17. до 19. новембра 2023. Програм који смо припремили за вас:

ФИЛМСКЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ

У Градском биоскопу 17. новембра у 16.00 часова, а 19. новембра од 18.00 часова биће приказан анимирани филм „ТРОЛОВИ-БЕНД НА ОКУПУ“ синхронизован на српски језик.

У Градском биоскопу 17. новембра од 18.00 и 20.30 часова биће приказан филм „ЧУВАРИ ФОРМУЛЕ“.

У Градском биоскопу 19. новембра од 20.00 часова биће приказан хорор филм „СЛАГАЛИЦА СТРАВЕ 10“.

Цена улазнице за ове пројекције је 350 динара.

ПОЗОРИШНA ПРЕДСТАВA ЗА ДЕЦУ

У Градском биоскопу 18. новембра у 18.00 часова биће одигранa позоришнa представa за децу „МАЛА ЉУБАВНА БАЈКА“ у извођењу Културног центра Бачка Паланка.

Цена улазнице је 300 динара.

ЛИКОВНА РАДИОНИЦА

У Музеју града у петак 17. новембра у 12.30 часова биће организована ликовна радионица „Позориште под маскама“ – креирање позоришних маски.

ИЗЛОЖБА

У Градском биоскопу биће постављена изложба „Даске које значе више од живота“ која представља историјат позоришта у Србији.

Удружење Петроварадин медија, уз подршку компаније Color media Communications, институцијалну подршку Министарства културе и Музеја позоришне уметности Србије, реализовало је пројекат „Даске које значе више од живота“ где је представљен историјат позоришта у Србији и његов значај за стварање националног идентитета.

Изложба ће бити постављена у холу Биоскопа у трајању ова три дана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »