Скочи на садржај

ФИЛМСКЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ

У  Градском  биоскопу 28. и 29. октобра (субота и недеља) од 18.00 часова биће приказан анимирани филм  „ДРЕВНА МИШОЛОГИЈА“ синхронизован  на српски језик, нови приступ класичном грчком миту испричан кроз забавне пустоловине једног миша.

Садржај:

На далеки пут у древну Грчку нас води млада и паметна мишица Пати која је одувек желела постати хероина. Пати, уз мачка Сема, старог хероја Џејсона и Аргонаута, дружине хероја из грчке митологије, креће у одважну потрагу како би становницима Јолкуса пружила помоћ у изради кипа грчког бога мора – Посејдона. Јолкус краси споменик Зевсу, али не и Посејдону, што у њему ствара страшну љубомору која прелази у бес. У жару љутње Посејдон становницима Јолкуса одузима златно руно, које им осигурава срећан и лагодан живот, дајући им рок до када морају изградити и његов споменик. У пустоловини живота храбра се мишица суочава са најбизарнијим и најопаснијим створењима из овог доба митологије. Забавна авантуристичка прича намењена је целој породици.

У Градском биоскопу 28. и 29. октобра од 20.00 часова биће приказан хорор филм „ПЕТ НОЋИ КОД ФРЕДИЈА“.

Садржај:

Филм говори о проблематичном чувару који почиње да ради у ресторану Код Фредија. Током прве ноћи на послу схвата да ноћну смену неће бити лако преживети.

Цена улазнице за ове пројекције је 350 динара а моћи ће се купити на дан приказивања од 17.00 часова на благајни биоскопа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »