Скочи на садржај

Позоришна представа за одрасле

У сали Градског биоскопа у четвртак 29. децембра у 20.00 часова биће одиграна позоришна представа за одрасле „СВЕ О ЖЕНАМА“ у режији Мирјане Карановић.

Представа „Све о женама“ сјајног хрватског писца Мире Гаврана доноси нам пет различитих прича о женама свих генерација, пратимо девојчице у вртићу и њихове проблеме, колегинице у фирми, пријатељице и њихово ривалство, потом динамичне односе у једној породицу у којој две сестре не разговарају годинама, на крају ту су и симпатичне штићенице дома за стара лица. Својим препознатљивим рукописом Миро Гавран нам доноси обиље типично женских, комичних и веома препознатљивих ситуација у којима се жене налазе. Ова комедија нас води од урнебесно смешних ситуација до оних озбиљнијих у којима се показује права драма у породичним односима. Динамична и ведра представа „Све о женама“ доноси свет жена у њиховом пуном сјају.

Редитељ: Мирјана Карановић

Писац: Миро Гавран

Играју: Нина Граховац

Јована Петронијевић

Мариана Аранђеловић

Музика: Јелена и Невена Буча Тхе Фрајле и Лазар Узелац.

Цена карте је 800 динара и моћи ће да се купи на благајни Биоскопа од 26. децембра од 17.00 до 20.00 часова. Информације и резервације карата на телефон 063/681828

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »