Скочи на садржај

ФИЛМСКЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ (26. и 27. март)

У Градском биоскопу наредног викенда 26. и 27. марта од 19.00 часова биће приказан анимирани филм „ДВА ОРТАКА И ЈАЗАВАЦ“ синхронизован на српски језик.

Садржај:

Живот испуњен хаотичним свађама и музиком двојице другара, добричине Лазића и углађеног Петровића и њиховог љубимца Јазавца, у железничком тунелу ван сваког животног колосека, једне вечери изврнуће наопачке девојчица Аманда. Млада дама под стресом успела је да побегне разбојницима лудог богаташа Распућина, који је киднаповао њеног оца научника. Два ортака и јазавац помоћи ће јој да га избави из Распућинових злих канџи, а успу ће спасти и свет.

Цена улазнице је 250 динара.

У Градском биоскопу 26. и 27. марта од 21.00 биће приказан домаћи филм „ПРОЛЕЋНА ПЕСМА“ .

Садржај:

Петра је млада редитељка, самохрана мајка, која након развода покушава да доведе свој живот у ред. Реновира стан и припрема документарни филм о Десанки Максимовић. Очева смрт у њој покреће процесе, којих у почетку није свесна. Пријатељи је позивају на прославу петнаестогодишњице матуре у родни град, а најбоља пријатељица се удаје на Ади Бојани. Зближава се са Вуком, који у њој буди романтична осећања. На пропутовању, са старим друштвом, Петра доживљава емотивни и сексуални ролеркостер кроз који долази у додир са сопственом „отуђеношћу“, што је још више везује за Вука.

Цена улазнице је 250 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »