Скочи на садржај

ФИЛМСКЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ

У Градском биоскопу 26. фебруара од 17.00, 19.00 и 21.00 часова и 27. фебруара од 17.00 и 19.00 часова биће приказан филм „Лето када сам научила да летим“.

Садржај:

Дванаестогодишња Софија ( Клара Хрвановић ) машта о камповању са екипом и свом првом пољупцу. Ипак, приморана је да летовање проведе у трошној породичној кући на Хвару, са својом помало напорном баком Маријом ( Олга Одаловић ) и луцкастом баба-тетком Луце ( Сњежана Синовчић ).

Без друштва, домета и интернета, Софијин живот на Хвару је „па ка о“, али монотонију убрзо прекида необично понашање баке Марије. Софија наслућују да је у питању некаква тајна романса, али велика истрага бабиног љубавног живота заправо резултира открићем дуго чуване породичне тајне. Са новим пријатељствима, симпатијама и авантуром, Софија добија своје летовање из снова, али и много више него што је могла да измашта.

Цена улазнице 350 динара

У Градском биоскопу 27. фебруара од 21.00 час. биће приказана романтична комедија  Marry Me“ ( Ожени ме ) нови филм Џенифер Лопез.

Садржај:

Ово је романтична комедија о пару који траже нешто у стварном свету где се све заснива на лајковима и пратиоцима. Радња филма говори о славном пару, чији се сингл „Ти си тај“ налази на врху топ листа, а они одлучују да се венчају пред својим обожаваоцима на церемонији која ће се емитовати уживо.

Цена улазнице 350 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »