Skip to content

ФИЛМСКЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ

У Градском биоскопу 3. децембра од 16.00 часова и 5. децембра од 18.00 часова биће приказан анимирани филм „МАЛИ ШЕФ – ПОРОДИЧНИ БИЗНИС“, синхронизован на српски језик. У наставку комедије номиноване за Оскара, браћа Темплетон – Тим и његов мали шеф Тед (Срђан Тимаров) постали су одрасли и удаљили се један од другог.

У Градском биоскопу 4. и 5. новембра од 16.00 часова биће приказан анимирани филм „ЕНКАНТО – МАГИЧНИ СВЕТ“ синхронизован на српски језик.

Садржај:

Анимирана прича о необичној породици Мадригали, која живи у магичној кући у планинама Колумбије, у дивном и шармантном месту званом Енканто. Магија Енканта благословила је свако дете у породици јединственим даром, од супер снаге до моћи исцељења, свако дете, осим једно – Мирабел. Али када открије да је магија која окружује Енканто у опасности, Мирабел схвата да би она, једина „нормална“ Мадригал, могла да буде последња нада своје изузетне породице.

У Градском биоскопу 3. и 4. децембра од 18.00 и 20.00 часова и 5. децембра од 20.00 часова биће приказан филм „ДЕСЕТ У ПОЛА“, топла прича о пријатељству и вечитим антагонизмима сарајевске махале.

Садржај:

Сарајево, мај 2021. године.

Башчаршија покушава да се опорави од дуге и тешке пандемијске године. Пандемија још увек траје, али ипак, долази лето и постоји нада да би се ствари могле, барем на кратко, поправити.  Када једно јутро у Енесову ћевабџиницу уђе позната инфлуенсерка из Загреба која каже да је дошла да поједе „најбоље ћевапе у граду“, он је пошаље код Изе.

Овај сасвим безазлен, пријатељски гест, изазива потпуни распад комшијског, пословног и приватног живота, али не само Енесовог  и Изиног, него у целом граду.

Где се једу најбољи ћевапи у Сарајеву?

Цена улазнице за ове филмове је 350 динара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »