Скочи на садржај

ФИЛМСКЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ

У Градском биоскопу 11. 12. 13. и 14. новембра (четвртак, петак, субота и недеља) од 19.00 часова биће приказана анимирана авантура „МОЈЕ СЛАТКО ЧУДОВИШТЕ“, синхронизована на српски језик.

Садржај:

Краљ не може да поверује у чињеницу да је његово вољено дете, принцеза Барбара, одрасло. Док су сви ометени припремом њене рођенданске забаве, престо преузима подмукли службеник Ласица. Незадовољан што је једини владар Краљевства, планира и да се ожени Барбаром. Принцеза Барбара бежи из палате дубоко у шуму. Ту проналази Бугија одметника и његовог пријатеља Злог зеца. Барбара се меша у све, намеће сопствена правила и иде им на живце својим маштањима о принцу Едварду. Замишља како принц Едвард побеђује варалицу, враћа краља и проси Барбару. Да би се ослободио Барбаре, Буги одлучује отићи толико далеко да тражи принца Едварда, заустави Ласицу и успостави ред у краљевству.

Цена улазнице 250 динара.

У Градском биоскопу 11. 12. 13. и 14. новембра (четвртак,петак, субота и недеља) од 21.00 час биће приказан филм „ТЕРЕЗА 37“.

Садржај:

Тереза има 37 година и живи у Сплиту. Након неколико спонтаних побачаја сазнаје како постоји вероватноћа да генетски није компатибилна са својим супругом. Већ дуже осећа притисак околине, па почиње да преиспитује свој рутински брак, што потакне низ догађаја који ће јој променити живот, у духу новостечене слободе и истине која је само њена.

Режија. Данило Шербеџија

Играју. Лана Барић, Ивана Рошчић, Леон Лучев, Драган Мићаловић, Горан Марковић, Горан Богдан…

Цена улазнице 250 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »