Скочи на садржај

ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „ШТА ЈЕ СОБАР ВИДЕО“

У Градском биоскопу у петак 10. септембра од 20.00 часова биће одиграна позоришна представа „Шта је собар видео“.

Главни догађај у овој урнебесној комедији енглеског писца Џоа Ортона јесте покушај угледног психијатра да прикрије своју прељубу користећи се лажима, при том уплићући себе и остале актере у све већи хаос да би на крају био приморан да ипак каже истину не би ли спасао не само своју каријеру или брак већ и доказао сопствену урачунљивост.

Комад је пун хистерије, нервозе, неуравнотежености, фрустрираности, угушених и притајених страсти. Ова комедија састављена је од низа конфузних ситуација, замена идентитета, травестије, уцена, претњи, сексуалних и психолошких игрица, обогаћених досеткама на тему хомосексуализма, нимфоманије, инцеста и грађанског морала у Великој Британији.

Оно што је заједничко свим ликовима је заправо прикривено незадовољство собом и својим животом и потреба да се нешто промени, праћена свешћу о томе колико су мале шансе да се у томе успе.

Играју

Душан Матејић, Ивана Дудић, Анита Стојадиновић, Јелисавета Кораксић, Стефан Радоњић, Бранкица Себастијановић и Богдан Богдановић

Цена улазнице је 1.000 динара и може да се купи у Музеју града радним даном од 7.00 до 14.00 часова а на дан извођења представе од 17.00 часова, информације на телефон 064/66 82 453

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »