Скочи на садржај

Промоција романа Љиљане Бановић

У Музеју града синоћ је одржана промоција два романа Љиљане Бановић: „Видимо се у претходним животима“ и збирке блог постова/кратких прича „Капије и 70 разбојника“.

Љиљана Бановић рођена је 11. децембра 1967. у Новом Саду. Завршила је гимназију „Јован Јовановић Змај“ а потом Економски факултет у Суботица, одељење у Новом Саду.

Љиљана за свој роман „Видимо се у претходним животима“ каже да се у њему ради о карми и искуствима као и о гресима из претходних живота.

Каже и да сви требамо да научимо да волимо и поштујемо себе и да опростимо (себи и другима). Иза свега се у животу крије љубав, наставља Љиљана а овај њен роман има пуно и аутобиографских детаља.

Љиљана Бановић – „Видимо се у претходним животима“

„Ја кад желим, и кад хоћу (а некад и кад нећу) претворим се у ветар па полетим зачас равницом и видим све. И што хоћу и што нећу. Онда (покушам да) зауздам себе у себи па одважно кажем: Баш те брига ни брига није за све те глупе замке и рупе људске. Што би у њих и упадала? Имаш ти свој свет. И у њему све магичне боје имаш. Имаш даљине без краја, звуке који маме, носе и милују. И мирисе шарене имаш. Треба ти нешто више?!“

Збирка блог постова/кратких прича „Капије и 70 разбојника“ је заправо збирка кратких прича и размишљања на разне теме, рекла нам је Љиљана и прочитала на промоцији прву причу из збирке.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »