Скочи на садржај

Промоција сликовница Љиљане Бановић

У Музеју града одржана је прва од две промоције Љиљане Бановић. У понедељак 16. августа у 19.00 часова одржана је промоција сликовнице за децу (узраста од 5 до 8 година) а у четвртак 26. августа у 19.00 часова биће одржана промоција романа „Видимо се у претходним животима“ и збирке блог постова/кратких прича „Капије и 70 разбојника“.

Љиљана Бановић рођена је 11. децембра 1967. у Новом Саду. Завршила је гимназију „Јован Јовановић Змај“ а потом Економски факултет у Суботица, одељење у Новом Саду.

О свом писању каже: „Сада више не знам када, како и зашто је почело моје писање. Да ли је прва песмица коју сам написала заједно са татом била почетак или се рачунају и сва она гледања у облаке, лишће, бубе, шаре на зиду, у шољи, у крошњама кој су ми од кад знам за себе скалапале приче у глави?! Знам само да ми је досадно да два пута напишем исту књигу. Тако је моја прва објављена књига била књига дечјих песама „Свашта нешто и још понешто“.

На синоћној промоцији Љиљана је представила сликовнице „Ласта Наста“ и „Лија Магдалена“ а присутна деца су уживала у Љиљаниној причи и у краткој представици коју је приредила аниматорка.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »