Skip to content

БИОСКОПСКИ РЕПЕРТОАР

У Градском биоскопу наредног викенда 12. 13. 14. и 15. августа (четвртак, петак, субота и недеља) од 19.00 часова као и у недељу од 11.00 часова у термину матинеа биће приказан анимирани филм „ПРИНЦЕЗА И ЗМАЈ“, синхронизован на српски језик.

Садржај:

На прослави свог седмог рођендана мала принцеза Софија лута кроз тајне одаје дворца и проналази чаробну књигу која је води у чудесну земљу.

У том свету пуном змајева, живописних створњења и гнома, Софија започиње своју узбудљиву пустоловину да нађе огледало којим може да се повеже са својим пријатељима у далекој земљи. У тој авантури сазнаје да и у њеном дворцу постоји тајно огледало помоћу којег може да се повеже са својом мајком која је напустила краља Алистера док је она била још беба. Враћа се кући са својим најбољим пријатељем змајем и сазнаје да је огледало сакрио покварени саветник краља Алистера. Софија и змај заједно крећу у потрагу за чаробним огледалом, проналазе мајку и протерају злог саветника са двора.

У Градском биоскопу овог викенда (12-15 августа) у термину од 21.00 час биће приказана комедија, породични филм „ДЕДА МРАЗ И КОМПАНИЈА“

Садржај:

Нова година само што није, а на Северном полу завладала је епидемија грипа. Деда Мраз је у великом проблему, јер је свих 92.000 вилењака добило опасну кијавицу која их је приковала за кревет. Ко ће му сада помоћи да направи играчке за децу широм света? Добри дека нема дилему, мора отићи на Земљу у потрагу за витамином који ће помоћи његовим другарима да оздраве како би спасли дух Божића и Нове године.

Цена улазнице је 250 динара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »