Скочи на садржај

БИОСКОПСКИ РЕПЕРТОАР

У Градском биоскопу 1. и 2. јула ( четвртак и петак ) од 19.00 часова, 3. јула ( субота ) од 17.00 и 19.00 и 4. јула ( недеља ) од 11.00 ( матине )  и 19.00 часова биће приказан анимирани филм „ФАНТАСТИЧНИ ПОВРАТАК У ОЗ“ , синхронизован на српски језик. Годину дана након што су га Дороти и становници Смарагдног града победили, зликовац Урфин Јус покушава да им се освети.

Садржај:

Како би успешно командовао војском Урфину није потребна само магична књига, већ и Доротине сребрне папуче које су сакривене на сигурном месту у њеној кући. Нажалост, њен гост Тим је веома знатижељан и сасвим случајно проналази папуче које га заједно са Дороти одводе у земљу ОЗ. Смарагдни град и њени грађани поново су у невољи.

У Градском биоскопу 1. 2. 3. и 4. јула ( четвртак, петак, субота и недеља ) од 21.00 час биће приказанa драма „ТАМНА БАЈКА“.

Садржај:

Летња жега пржи квартове у предграђу Рима. У ваздуху се осећа некаква мистериозна нелагодност која може да експлодира у сваком моменту. Многе од породица које овде станују, пре свега родитељи, су стално фрустрирани што не потичу из бољих делова града. А живот и срећа средње класе којем су се надали, некако им увек за длаку измиче испред њихових руку. Међутим, прави протагонисти овог мистериозног таласа који цео крај гура ка катарзи су њихова деца.

Овај суптилни и истовремено дивљи и запањујуће зрео филм открива бес који као генерацијско наслеђе пасивно просијава из одлично представљених веза и догађаја.

Наратор нас слатко и саркастично води кроз своју тамну бајку, причу о мушкарцима и женама који страхују да ће се њихови снови и надања и све што су градили у животу можда урушити.

Филм је на Берлиналу добио Сребрног медведа – награду за најбољи сценарио.

Цена улазнице је 250 динара

Благајна биоскопа биће отворена 1. и 2. јула од 17.00 часова, 3. јула од 15.00 часова и 4. јула од 10.00 и 17.00 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »