Скочи на садржај

БИОСКОПСКИ РЕПЕРТОАР

У Градском биоскопу 10. 11. и 12. јуна ( четвртак, петак, субота ) од 19.00 часова биће приказан анимирани филм „Безрепи Пеле. У питању је шведски анимирани класик о размаженом мачету које је изгубило реп. Филм је синхронизован на српски језик.

У Градском биоскопу 10. 11. и 12. јуна  ( четвртак, петак, субота )  од 21.00 час биће приказан француски  филм „Како бити добра супруга“ (комедија, драма).

Садржај:

Полета и њен супруг дужи низ година воде школу за домаћинство. Њихова мисија је да науче тинејџерке како да постану савршене домаћице у време када се од жена очекивало да буду подређене својим мужевима. Након изненадне смрти супруга, Полет открива да је школа пред банкротом и да мора да преузме сву одговорност. Али док су у току припреме за ТВ емисију о такмичењу у домаћинству, она и њени студенти почињу да преиспитују своја уверења јер су протести широм Француске у мају 1968. трансформисали друштво око себе.

Цена улазнице је 250 динара и моћи ће да се купе на благајни биоскопа која ће бити отворена у четвртак, петак и суботу од 15.00 часова.

Потребно је и даље поштовати епдемиолошке мере тако што су маске и растојање обавезни.

ФИЛМСКЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ У ПИВНИЦАМА

У недељу 13. јуна у Пивницама од 19.00 часова биће приказан анимирани филм „Безрепи Пеле“ а од 21.00 час филм „Како бити добра супруга“.

Цена улазнице је 250 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »