Скочи на садржај

БИОСКОПСКИ РЕПЕРТОАР

У Градском биоскопу у петак,суботу и недељу од 23-25. октобра од 19.00 часова биће приказан анимирани филм „КУЋНИ ПАТУЉЦИ: ОПЕРАЦИЈА КОЛАЧИЋИ“ синхронизован на српски језик.

Садржај:

Скривали су се под земљом откако их је, пре више од 200 година протерала злобна кројачева жена. Али, живахна девојчица међу њима која више није могла да поднесе овакав скучен живот долази на површину земље у намери да открије свој истински позив. Заједно са два другара, завршава у пекари мрзовољног шефа Теа који се стално свађа са својим братом. Док патуљци праве велики хаос, девојчица је спремна да помогне Теу. А ко би више волео да га учини „печеним“ него патуљци.

У Градском биоскопу у петак,суботу и недељу од 23-25. октобра од 21.00 час биће приказан документарни филм „ЛЕД И НЕБО“.

Садржај:

Лик Жаке, који је за свој филм „Марш пингвина“ добио Оскара за најбољи документарни филм 2006 године, у свом новом филму се враћа теми екологије којом се бавио и у својим филмовима „Лисица и дете“ из 2007 и „Била једном једна шума“ из 2013.  Нови филм се бави научним истраживањима Клода Лориуса који је још 1957 године ишао на Антарктик и био први који је још 1965 говорио о проблему глобалног загревања и његовим последицама на планету. По речима самог редитеља, човечанство је пред великим изазовом и мора хитно да реагује како би осигурало будућност планете.

Цена улазнице је 250 динара и могу се купити на благајни Биоскопа на дан приказивања од 18.00 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »