Скочи на садржај

БИОСКОПСКИ РЕПЕРТОАР

У Градском биоскопу у суботу  10. октобра од 19.00 часова биће приказан филм „ПИНОКИО“ драма.

Верна адаптација познате приче о дрвеној лутки која је успела да оживи захваљујући сиромашном, усамљеном столару Ђепету. Као и свако деце, Пинокио је радознао, а о свету у ком живи учи из својих покушаја и грешака. Поседујући урођену дечију храброст, Пинокио постаје оно што је и требао да буде – прави дечак.

Филм „Пинокио“ редитеља Матеа Гарона креће се у царству које је истовремено и реално и фантастично, у руралној, безвременој Италији која обилује земљом, морем, сеоским окружењем.

У недељу 11. октобра ће бити одржана пројекција филма „ПИНОКИО“ у Пивницама од 18.00 часова у Дому културе!!!

У Градском биоскопу у четвртак 8. октобра од 21.00 часова, петак 9. октобра од 19.00 и 21.00 часова и суботу 10. октобра од 21.00 и 23.00 часова биће приказан филм „ТЕЛО ХРИСТОВО“, драма.

Номинован за Оскара за најбољи  филм на страном језику и добитник преко 30 награда на фестивалима широм света, само у Пољској га је видело преко 1.400.000 гледалаца. Тело Христово је узбудљив и провокативан филм у коме, како критичари кажу, целу причу износи главни јунак, млади Данијел (игра га млада пољска глумачка звезда Бартош Билениа) чија је сјајна глума постала заштитни знак овог филма.

Ово је прича о двадесетогодишњаку који доживљава духовну трансформацију у притвору за младе. Злочин који је починио спречава га да приступи формалном изучавању хришћанства. Међутим, Данијел не одустаје од свог сна и одлази у мали град да опроба срећу у ономе што заиста воли. Тело Христово је у основи емотивна прича базирана на истинитом догађају која је уједно и интелигентан, често и ироничан одговор на позицију цркве и религије у савременом европском друштву.

Цена улазнице је 250 динара и могу се купити на благајни Биоскопа на дан приказивања од 18.00 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »