Скочи на садржај

Промоција књиге „У служби отаџбине“ Веселина Шљиванчанина

У Градском биоскопу Бачка Паланка у понедељак 15. јуна у 19.00 часова пред препуном салом представљена је књига „У служби отаџбине„ Веселина Шљиванчанина.

Иако замишљен као промоција, овај културни догађај је попримио одлике трибине: како због свестраног саговорника тако и због заинтересоване и мотивишуће публике.

Веселин Шљиванчанин, пензионисани официр ЈНА рекао је да је књигу „У служби отаџбине“, као и све остале књиге које је написао, објављивао ради истине, правде и свих честитих и храбрих људи који су животе дали за Србију.

„Храбри људи су дали своје животе и не смеју се заборављати. Ја сам до сада, поред књиге „У служби отаџбине“ објавио још три књиге, са циљем да кажем истину, а не како неки кажу да ширим мржњу. Ја кроз моје књиге ширим љубав, да се људи воле, да схвате да смо узалуд ратовали и гинули и позивам све на овим просторима да влада мир“, рекао је Шљиванчанин на представљању  у Бачкој Паланци.

Удружење ратних војних инвалида и породица палих бораца Бачке Паланке организовало је ову промоцију а Културни центар Бачка Паланка се и овај пут показао као изврстан домаћин.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »