Скочи на садржај

Филмске пројекције за 28.фебруар и 1. 6. 7. март

У Градском биоскопу 28. фебруара, 1. и 6 . марта од 17.00 и 19.00 и 7. марта од 19.00 часова биће приказан анимирани филм „ТАЈНА ИЗГУБЉЕНОГ КРАЉЕВСТВА“.

Садржај:

Цртани филм прати храброг Мозлија и његову породицу интелигентних животиња Торифанта које умеју да говоре, али живе као робови људима. Како би ослободио своју породицу наш јунак креће на опасно путовање у потрази за митским краљевством своје врсте, у нади да ће наћи помоћ и одговоре о свом пореклу.

У Градском биоскопу 28. фебруара, 1. 6. и 7. марта од 21.00 час биће поново приказана љубавна драма „ЛЕД 2“.

Садржај:

Шта се тачно дешава у оном делу бајки након венчања принца и принцезе када кажу „живели су срећно до краја живота“? Неколико година касније, главни ликови ове ледене бајке – Нађа, првакиња у уметничком клизању, и врхунски хокејаш Саша – живе као срећна породица одгајајући своју ћеркицу. Све делује савршено до немилог догађаја који ће заувек променити њихове животе…

Цена улазнице 250 динара.

Улазнице за све филмске пројекције се могу купити сваког радног дана у Галерији Културног центра од 8.00 до 14.00 часова по цени од 250 динара као и на благајни биоскопа на дан пројекције.

Са великим задовољством вас обавештавамо да у биоскопе стиже нови филмски хит са Милошем Биковићем у главној улози. Филм „ХОТЕЛ БЕОГРАД“ у биоскопе стиже 12. марта 2020 године а код нас у Градском биоскопу моћи ћете да га погледате већ 12. 13. 14. и 15. марта. О терминима вас обавештавамо ускоро.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »