Скочи на садржај

Филмске пројекције 7. 8. и 9. фебруара

У Градском биоскопу 7. 8. и 9. фебруара од 17.00 и 19.00 часова биће приказан анимирани филм „ФАНТАСТИКА“.

Садржај:

У чаробној шуми у земљи званој Фантастика, два медведа, Божа и Лука кренули су у спасоносни поход да сачувају шуму од злогласне банде лопова који су намерили да пронађу и украду златне рогове. На том путу сусрешће се са многим чудним и предивним створењима…Али време истиче! Ко ће први до златних рогова? Да ли ће успети да спасу свој анимирани свет?!

У Градском биоскопу 7.  8. и 9. фебруара од 21.00 час биће приказана комедија „СЛУГА“ са Милошем Биковићем у главној улози.

Садржај филма:

Рођен у богаташкој породици, млади Григориј, „Гриша“ (Милош Биковић) је толико ушушкан у свом лагодном животу да мисли да је „изнад закона“. Када оде предалеко у својим испадима и бива суочен са затворском казном, његов отац предузима радикалне мере. Уз помоћ старог пријатеља, психолога, отац смишља план да рехабилитује свог непослушног сина. Гриша упада у изрежирану саобраћајну незгоду, а када дође себи, биће 1860. година, а он ће се наћи на великом сеоском имању, као обични слуга без веза и без

примеса живота какав је до тада живео.Људи који га окружују на имању су такође слуге и никада нису чулиза рецимо – мобилне телефоне. Гриша пролази тежак пут од размаженог богаташа до човека који цени мала животна задовољства и вредан рад, који упознаје добре стране правог пријатељства и наравно, љубави.

Улазнице за све филмске пројекције се могу купити сваког радног дана у Галерији Културног центра од 8.00 до 14.00 часова по цени од 250 динара као и на благајни биоскопа на дан пројекције.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »