Скочи на садржај

ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „ЖЕНСКИ РАЗГОВОРИ“

У Градском биоскопу 14. фебруара у 20.00 часова биће одиграна позоришна представа „Женски разговори“ са познатим глумцима у главним улогама: Светланом Бојковић, Весном Чипчић и Миланом Цацијем Михаиловићем.

У питању је урнебесна комедија која редовно пуни дворане и успешно забавља публику.

Уз антологијске реченице Душка Радовића, мушке разговоре, женске разговоре, шармантан, и на да све, забаван игроказ троје наших врхунских глумаца доводи до тога да публика увек насмејана напусти салу.

„Играти једну представу 10 година много је, а 29 година бити на сцени са истим партнерима у истом комаду и костиму, на ивици је чуда! Е то се мени десило са представом „Женски разговори“ по тексту великог Душка Радовића. Колико задовољства и радости, интересантних градова, земаља, људи и утисака. Да сам после сваке представе написала само по једну реченицу склопила би се респектабилна књига, али авај… Публика нам се бескрајно радостила. Уживали смо и ми глумци и то истински. Реакције су биле готово као на рок концертима. Разговор након представе дирљив. Само трајање од готово 30 година потврда је да смо одличан тим – добитна комбинација.“ написала је у свом блогу Весна Чипчић.

Цена улазнице је 1.000 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »