Скочи на садржај

ПОЗОРИШНЕ ПРЕДСТАВЕ ЗА ДЕЦУ У ФЕБРУАРУ

У Градском биоскопу 1. фебруара у 17.00 часова биће одиграна позоришна представа за децу „МАЛА ПРИНЦЕЗА“ у извођењу Драмског студија „АРС ЛИБЕРИ“ из Бачке Паланке. 

Представа „МАЛА ПРИНЦЕЗА“ је урађена по тексту Ксеније Стојановић и говори о размаженој принцези која, желећи да се уда, поставља угледним просцима скоро немогуће услове од којих је најважнији да знају да певају.  Из тог певачког дуела победу односи млинарев син и постаје царски зет.

Представа је намењена узрасту ученика од првог до четвртог разреда основне школе, траје 40 минута и у њој учествује пет глумаца. Костими су раскошни а сценографија оригинална. 

У Градском биоскопу 15. фебруара у 17.00 часова биће одиграна позоришна представа за децу „ЛУЦКАСТИ КЛОВНОВИ“.

Представа „ЛУЦКАСТИ КЛОВНОВИ“ је изузетно весела и духовита, пуна музике и интеракције са децом.

Два кловна, Тото и Тати, припремили су програм. Заврзлама настаје када обоје у исто време желе да наступе, да забављају децу! Ко од њих има предност? Ко ће се повући? Почиње надметање у кловнорају, а деца су жири који одлучује ко ће однети победу. На крају ипак уз дечију помоћ схватају да смеха никад није довољно и да има места за оба кловна.

Обиље музичких сонгова, маштовите и духовите кореографије стварају веселу атмосферу и чине ову представу веома гледљивом за децу свих узраста.

У представи играју глумци Српског Народног Позоришта Сања Ристић Крајнов и Југослав Крајнов.

Представа траје око 30 минута.

Цена улазнице за представе за децу је 250 динара.     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »