Скочи на садржај

Филмске пројекције 27. и 28. јануара

У Градском биоскопу 27. јануара и 28. јануара од 16.00 часова биће приказан анимирани филм „ЗАЛЕЂЕНО КРАЉЕВСТВО 2“ у 3д пројекцији, синхронизован на српски језик.
Садржај филма:
Зашто је Елза рођена са чаробним моћима? Одговор на то питање је дозива, али и прети краљевству. Заједно са Аном, Кристофом, Олафом и Свеном упустиће се на опасно, али и изванредно узбудљиво путовање. У „Залеђеном краљевству“ Елза се прибојава да су њене моћи превише јаке за свет. У „Залеђеном краљевству 2“ мора веровати да су довољне.
У Градском биоскопу 27. јануара од 18.00 и 20.00 као и 28. јануара од 20.00 часова биће приказана комедија „СЛУГА“ са Милошем Биковићем у главној улози.
Садржај филма:
Рођен у богаташкој породици, млади Григориј, „Гриша“ (Милош Биковић) је толико ушушкан у свом лагодном животу да мисли да је „изнад закона“. Када оде предалеко у својим испадима и бива суочен са затворском казном, његов отац предузима радикалне мере. Уз помоћ старог пријатеља, психолога, отац смишља план да рехабилитује свог непослушног сина. Гриша упада у изрежирану саобраћајну незгоду, а када дође себи, биће 1860. година, а он ће се наћи на великом сеоском имању, као обични слуга без веза и без
примеса живота какав је до тада живео.Људи који га окружују на имању су такође слуге и никада нису чулиза рецимо – мобилне телефоне. Гриша пролази тежак пут од размаженог богаташа до човека који цени мала животна задовољства и вредан рад, који упознаје добре стране правог пријатељства и наравно, љубави.
У Градском биоскопу 28. јануара од 18.00 часова биће приказан авантуристички породични филм „ДУЛИТЛ“ у 3д пројекцији.
Садржај филма:
Након што је изгубио супругу седам година раније, ексценртични Др Џон Дулутл, познати доктор и ветеринар, повлачи се иза високих зидина Дулитл дворца сам са својом групом егзотичних животиња. Али када се млада краљица тешко разболи, безвољни Дулитл је приморан да се упути у епску авантуру до митског острва у потрази за леком, користећи своју памет и храброст, док се сусреће са старим непријатељима и открива чудесна створења.
Цена улазнице је 250 динара и можете их резервисати слањем поруке у инбокс.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »