Скочи на садржај

Филмске пројекције у Градском биоскопу почињу 4. и 5. јануара 2020.


У суботу 4. јануара 2020. године од 16.00 часова и у недељу 5. јануара од 18.00 часова биће приказан анимирани филм „Залеђено краљевство 2“ у 3д пројекцији, синхронизован на српски језик.
Садржај филма:
Зашто је Елза рођена са чаробним моћима? Одговор на то питање је дозива, али и прети краљевству. Заједно са Аном, Кристофом, Олафом и Свеном упустиће се на опасно, али и изванредно узбудљиво путовање. У „Залеђеном краљевству“ Елза се прибојава да су њене моћи превише јаке за свет. У „Залеђеном краљевству 2“ мора веровати да су довољне.
У суботу 4. јануара од 18.00 часова биће приказана домаћа драма „Ајвар“ са Наташом Нинковић и Сергејом Трифуновићем у главним улогама.
Садржај филма:
Вида и Бане су брачни пар који већ дуже време живи у Стокхолму. Имају успешне каријере, довољно новца за пристојан живот и пса, али немају децу.
Вида сумња да Бане у Београду има љубавницу, али о томе ћути.
Долазе за празнике у Србију, где се у познатом окружењу одвија уиграна кореографија која се много пута поновила у њиховим гастарбајтерским животима. Овог Ускрса се тај зид ћутања руши.
У суботу 4. јануара и у недељу 5. јануара од 20.00 часова биће приказан филм „Star Wars – Uspon Skajvokera“ у 3д пројекцији.
Садржај филма:
Лукас филм и редитељ Џеј Џеј Абрамс још једном су удружили снаге како би публику повели на епско путовање кроз далеку галаксију у филму „Star Wars- Uspon Skajvokera“.
Овај филм је закључак исконске саге о Скајвокерима, у коме коначна битка за слободу тек следи.
У недељу 5. јануара од 16.00 часова биће приказан анимирани филм „Патролне шапе“ синхронизован на српски језик.

Садржај филма:
Један од омиљених цртаћа „Патролне шапе“ добио је своју дугометражну верзију. Све је спремно за нове авантуре спашавања света.
Ту је тим штенаца, хероја. Неустрашиви Маршал, Чејс, Рабл, Роки, Зума и Скај, које предводи енергични дечак Рајдер, увек су вољни да помогну свима којима је потребно у Заливу пустоловина.
Улазница је 250 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »