Скочи на садржај

Прича о дрвету

 Културни центар Бачка Паланка расписује

КОНКУРС ЗА НАЈБОЉИ ЛИТЕРАРНИ РАД ЗА УЧЕНИКЕ ОСНОВНИХ ШКОЛА

 у две категорије:

1. ученици од првог до четвртог разреда

2. ученици од петог до осмог разреда

 Право учешћа на Kонкурсу имају ученици основних школа. Конкурс има две категорије такмичарског карактера, у зависности од узрасне категорије ученика.

Заинтересовани ученици могу да конкуришу радом  на тему:

Прича о дрвету

Један ученик може да достави само један рад и то на адресу: Југословенске армије 19, 21400 Бачка Паланка.

Конкурс је отворен до 25. децембра 2019. године.

Радове доставити у Word формату (ћирилично писмо).  Садржај треба да буде оригиналан рад у стиху или прози. Уз рад доставити и следеће податке: име и презиме ученика, назив школе и разред, адреса и контакт телефон, као посебан прилог (аttachment) односно на посебном папиру који се прилаже уз рад.

Стручни жири ће оценити и одабрати  најбоље радове који ће бити награђени. Додела награда за најбоље литерарне радове ће се извршити  у првој половини јануара у Бачкој Паланци (датум и место ће бити накнадно утврђени).

О осталим детаљима везаним за пријављивање и учешће на Конкурсу, заинтересовани учесници се могу обавестити путем телефона  064/88-22-159, радним даном од 07-14 часова или путем mail-a muzejbp@gmail.com.

На фејсбук страници https://www.facebook.com/Kulturni-Centar-Backa-Palanka-125413507494460/можете погледати изложбу „Скулптуре из природе“ које могу одлично да послуже као инспирација за ову тему.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »