Скочи на садржај

ФИЛМСКЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ ЗА НАРЕДНИ ВИКЕНД

У Градском биоскопу  30. септембра и 1. октобра (четвртак и петак ) од 19.00 часова биће приказан анимирани филм „ЗВЕЗДАНИ ПСИ: ТРОПСКА АВАНТУРА“ синхронизован на српски језик.

Садржај.

Када се у тропским крајевима Атлантског океана појави мистериозни и опасни вртложни феномен, Белка и Стрелка, први астронаути на повратку из мисије на Сатурн су послати да истраже ову чудну појаву. Док се упуштају у океанске дубине, откривају мистериозни НЛО који покушава да украде сву Земљину воду. Уз помоћ својих добрих пријатеља, Белка и Стрелка још једном извршавају херојску мисију спашавања планете и далеког дома својих нових ванземаљских пријатеља.

Цена улазнице 250 динара.

У Градском биоскопу 30. септембра и 1. октобра ( четвртак и петак ) од 21.00 час биће приказан филм „НЕЧИСТА КРВ – ГРЕХ ПРЕДАКА“.

Филм прати причу о Хаџи Трифуну (Драган Бјелогрлић), угледног српском трговцу, који

покушава да очува мир са турским властима, али и одржи свој углед и утицај у Врању,

важној турској варошици у близини границе са ослобођеном Србијом. Док Трифун

припрема два сина да га наследе на позицији вође међу српским народом, муке му стварају

не само моћни турски бегови него и сама његова породица. Трифун доноси низ тешких

одлука које ће касније утицати на његове потомке, јунаке из романа „Нечиста крв“.

Редитељ Милутин Поповић а главне улоге играју: Драган Бјелогрлић, Анђела Јовановић,

Катарина Радивојевић, Феђа Штукан.

Цена улазнице је 300 динара.

ФИЛМСКЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ У СЕЛИМА НАШЕ ОПШТИНЕ

ПИВНИЦЕ

У суботу 2. октобра у Пивницама ће од 19.00 часова бити приказан анимирани филм ЗВЕЗДАНИ ПСИ: ТРОПСКА АВАНТУРА а од 20.30 час биће приказан документарни филм СКОК .

Цена улазнице је 250 динара.

МЛАДЕНОВО

У недељу 3. октобра у Младенову од 19.00 часова биће приказан анимирани филм ЗВЕЗДАНИ ПСИ: ТРОПСКА АВАНТУРА а од 21.00 час биће приказан документарни филм СКОК .

Дугометражни документарни филм „Скок“ је прича о задивљујућем животном повратку кошаркашице Наташе Ковачевић, али и о њеној мисији да код других људи, сличних судбина, пробуди борбени дух и мотивацију да се преброде наизглед непремостиве препреке. Овај филм је омаж свима онима  који су јој помогли да у 19. години остане усправна после губитка ноге у саобраћајној несрећи у Мађарској, 7. септембра 2013. године, али и да направи подвиг какав није забележен у историји спорта. Њен повратак на кошаркашки терен био је више од свих великих спортских повратака који су ушли у анале и постали инспирација фанова широм планете.

Цена улазнице је 250 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »