Скочи на садржај

БИОСКОПСКИ РЕПЕРТОАР

У Градском биоскопу наредног викенда 6. 7. и 8. августа (петак, субота и недеља) од 19.00 часова као и у недељу од 11.00 часова у термину матинеа биће приказан анимирани филм „ТАЈНА ИЗГУБЉЕНОГ КРАЉЕВСТВА 2“, синхронизован на српски језик.

Вера у себе одвешће те у нову авантуру заједно са Мозлијем и његовом породицом.

Садржај:

„Тајна изгубљеног краљевства“ прати храброг Мозлија и његову породицу у потрази за митским краљевством Торифанта. Торифанти су интелигентна бића која умеју да говоре, али сада живе као робови људима. Како би ослободио своју породицу, наш јунак креће у неизвесно путовање, у нади да ће наћи помоћ и одговоре о свом пореклу. На том путовању упознаје необичну дружину Торифанта из обећане земље, који га одводе до чудесног града „Усправних“ који крије велику тајну његовог народа.

У Градском биоскопу овог викенда (6. 7. и 8. августа) у термину од 21.00 час биће приказан домаћи филм „ОАЗА“.

Садржај:

По доласку у институцију за младе са посебним потребама, Марија се убрзо спријатељи са подједнако неустрашивом девојком Драганом. Када постане јасно да су обе заљубљене у повученог младића Роберта, њихов однос је угрожен и постепено прераста у опасну игру жмурки са циљем да се он освоји. Осуђене на доживотно скривање од друштва, тинејџере обузима чежња за независношћу и људском конекцијом. Вођени новооткривеним осећањима жеље и зависти, њихови импулсивни поступци руше крхки баланс успостављен строгим правилима институције и преливају се конфронтацију и очајнички бег у слободу.

Цена улазнице је 250 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »