Скочи на садржај

ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „ПОЗОВИ М РАДИ УЖИТКА“ ОДУШЕВИЛА ПУБЛИКУ У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ

У Градском биоскопу у недељу 11. октобра у 20.00 часова одиграна је позоришна представа „ПОЗОВИ М РАДИ УЖИТКА“ по тексту Мирјане Бобић Мојсиловић.

„Позови М ради ужитка“ је прича о курвању, о нама данас и овде. О нашим животима који су имитације онога о чему смо сањали, о невидљивим рукама које кроје нашу несрећу и о нашем батргању да преживимо.

То је трагикомична прича, прича о уметницима у транзицији, о двема глумицама и једном писцу који се сналазе како знају и умеју у време суноврата свих вредности.

Некадашња глумица Народног позоришта, Олга Крунић, већ заборављена и без посла, за свог сина, младог писца, драматурга, има једну верзију свог живота – зарађује тако што чита велике писце у Удружењу слепих. Њен син преживљава тако што пише рекламе за јетрену паштету, и сања да напише драму којом ће вратити мајку на сцену, и у којој ће  глумачку шансу добити и његова девојка, такође глумица без посла.

Али снови су једно, а стварност је сасвим друго.

Зато сви лажу.

На почетку се публици обратила Мирјана Бобић Мојсиловић аутор текста и режисер представе, која је потом посетила и наш Музеј и одушевљено најавила поновни долазак у наш град.

У представи су играли Снежана Савић, Катарина Жутић и Иван Јевтовић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »