Скочи на садржај

Филмске пројекције у Градском биоскопу у недељу 16. фебруара

У Градском биоскопу у недељу 16. фебруара од 16.00 часова биће приказан анимирани филм „ФРКА РАЗМАЖЕНО ДЕРИШТЕ“ у 3д пројекцији синхронизован на српски језик.

Садржај:

Откако је био штене, Фрка живи лагодним животом. Живи у великој вили, једе сочне одреске, спава на најфинијој постељини и живи животом о каквом пас само може да сања.

Када остане без власника, Фрка се нађе сам на улици, далеко од своје куће. Фркина навикнутост на привилеговани живот чини га класичним примером рибе на сувом у овом застрашујућем свету.

У Градском биоскопу 16. фебруара од 18.00 часова биће приказан „СОНИКОВ ФИЛМ“.

Садржај:

Радња филма прати Соника који покушава да управља својим животом на Земљи и односом са новим, најбољим пријатељем човеком Томом (Џејмс Марсден). Соник и Том ће удружити снаге у покушају да спрече озлоглашеног доктора Роботника (Џим Кери), који жели да ухвати Соника и искористи његове немерљиве моћи како би успоставио доминацију над читавим светом. У филму такође глуми и Тика Самптер и Бен Шварц који је Сонику позајмио глас.

У Градском биоскопу у недељу 16. фебруара од 20.00 часова биће приказана љубавна драма филм „ЛЕД 2“.

Садржај:

Шта се тачно дешава у оном делу бајки након венчања принца и принцезе када кажу „живели су срећно до краја живота“? Неколико година касније, главни ликови ове ледене бајке – Нађа, првакиња у уметничком клизању, и врхунски хокејаш Саша – живе као срећна породица одгајајући своју ћеркицу. Све делује савршено до немилог догађаја који ће заувек променити њихове животе…

Цена улазнице 250 динара.

Улазнице за све филмске пројекције се могу купити сваког радног дана у Галерији Културног центра од 8.00 до 14.00 часова по цени од 250 динара као и на благајни биоскопа на дан пројекције.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »