Биоскоп у радовима, реновиран краја године!

Приказује се

Филмско - приказивачка делатност

И поред  чињенице да је један број биоскопа у нашој земљи одавно престао са радом, успели смо да одржимо континуитет и филмској публици у нашој средини омогућимо да ужива у најновијим филмским остварењима светске и домаће кинематографије. Остварена је одлична сарадња са Француским Институтом у Србији и захваљујући  њима најмање четири пута годишње приказујемо циклусе Француског филмског  каравана.  Пројекције су увек  бесплатне и ове филмове  погледа велики број гледалаца.

Наша публика  зна и уме да процени квалитет тако да су и филмови које годинама  приказујемо у оквиру фестивала „Слободна зона“ веома добро посећени  на свим  пројекцијама. Услед недостатка савремене опреме за пројекцију филмова у 2Д и 3Д технологији, остварена је сарадња са дистрибутерском кућом MOBIL 3D CINEMA из Београда, која поседује ову опрему и без које није могуће гледати најактуелнија остварења светске кинематографије. 

До краја 2020. године планирамо набавку нове опреме чиме, не само да бисмо могли  пратити најновије светске трендове, него и да бисмо били у могућности нашој публици  приуштити да уживају у ефектима најновије 3Д технологије, уз остварење бољег финансијског ефекта.

Дешавања...

No event found!